Onze diensten:


• Isolatie en afwerking

De isolatie van uw woning is één van de belangrijkste aandachtpunten bij de bouw of renovatie. Wij raden u dan ook aan om hierin voldoende te investeren en voor duurzaam isolatiemateriaal te opteren. Bij Gregory Bouw werken we alleen met de beste materialen en maken we gebruik van de meest moderne technieken. We helpen u graag bij uw keuze en lichten gedetailleerd de specifieke kenmerken van elk materiaal en elke methode toe.

U wenst uw gevel te bepleisteren? Wij bieden u een uitgebreide waaier aan mogelijkheden, kleuren en materialen om uw woning de afwerking van uw dromen te bezorgen. U kiest aan de hand van een RAL kleurenwaaier het gewenste kleur, wij belichten de mogelijke afwerkingstechnieken zodat u een goed onderbouwde keuze kan maken. Ook hier werken we vanzelfsprekend met de beste kwaliteitsverven.

• Algemene bouw- en renovatiewerken

Naast gevelisolatie en gevelrenovatie staat Gregory Bouw eveneens in voor algemene bouw- en renovatiewerken, pleisterwerken en sanitair. Ook bij deze werken garanderen we een perfecte uitvoering en afwerking aan een zeer schappelijke prijs.

U wenst uw woonkamer te verbouwen? U droomt er al langer van uw keuken uit te breiden? Bij Gregory Bouw bent u aan het juiste adres. Wij voeren al uw bouw- en renovatie werken uit.

•Pleisterwerken & gyproc

Gregory is een gediplomeerd stukadoor die instaat voor de perfecte bepleistering van uw binnenmuren en plafonds. Gregory Bouw garandeert dat uw muren perfect worden afgewerkt.

We staan eveneens in voor de plaatsen van gyprocmuren en -wanden.

•Sanitair

Een nieuwe douche, een bijkomende wastafel of een extra toilet, wij plaatsen het voor u. Een lekkende kraan of verstopping van de leidingen? Ook daarvoor komen we graag bij u langs.

• Premies

Wanneer u bouwt of verbouwt is het goed om na te kijken of u recht heeft op bepaalde premies. Er is namelijk een brede waaier aan steunmaatregelen, maar het is niet altijd makkelijk om te weten op welke premies u recht heeft.

Een handige tool dit te weten te komen is de premiezoeker (hier).
U geeft in waar de woning ligt die u wenst te verbouwen en wat de aard van de (ver)bouwwerkzaamheden zijn. De website zal u alle mogelijke premies voorstellen.

Een andere website die u zeker moet bezoeken is deze van de Vlaamse Overheid (hier).

Op deze site vindt u een overzicht van alle premies die de Vlaamse Overheid uitreikt. Kijk zeker na of u in aanmerking komt voor de Vlaamse renovatiepremie. Het kan eveneens interessant zijn om in te tekenen op de “verzekering gewaarborgd wonen”.